CADI MUTFAGI

Sizden Size Yemek tarifleri

Reyhan Soslu Makarna


Erci den gelen tarif

Reyhan Soslu Makarna

Bu bir Italyan usulü Makarna cesididir, Reyhan Soslu Makarna. (4 Kisilik)

Icindekiler
500 gr Spageti – Bandmakarna
5 Dis Sarmisak
1/2 Caybardagi Fistik (assagida resime bak)
1/2 Caybardagi Aycicek cekirdegi (Kabuksuz)
150 gr Reyhan (Feslegen)
50 gr Maydanoz
200 ml Zeytinyagi
100 gr Parmesan Kasari

Resime tikla

Yapilisi
– Makarnayi kaynar Suya koyup haslamaya baslayin.

– Fistigi ve Cekirdekleri az biraz kavurun ve bir kenara alin, Sarmisaklari az Siviyagda hafif kavurup onuda bir kenara alin.

– Maydanoz ve Reyhanin Yapraklarini dallarindan ayirin ve BÜTÜN Malzemeleri bir Mutfak Rotuna koyup cekini yada varsa büyük bir Havanin icinde ezin. Sonucta Krem gibi olmasi lazim.

– Makarnaniz haslanmis, Tencereden cikartip bir Tabaga koyunuz ve üzerine simdi yaptiginiz Sosu gezdiriniz ve Servis yapiniz, yanina Karisik Marullu Salata tavsiyemizdir.

NOT: Dikkat ettiyseniz Makarnalari Soguk suda durulamadik ve Sosuda isitmadik yada kaynatmadik, Robottan cikartip Makarnanin üzerine döktük, tabiki Spageti istemezseniz baska bir Makarna türü kullanabilirsiniz.

Afiyet olsun

Single Post Navigation

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s