CADI MUTFAGI

Sizden Size Yemek tarifleri

Remolad Sosu


Erci den gelen tarif

Remolad Sosu

icindekiler
1 Kuru Sogan
2 Tursu Salatalik (Kavanozda Tuzsuz Eksisiz)
5 Yemek kasigi Mayonez
1/2  Caykasigi Karabiber
1/2 Limon Suyu

Resime tiklayin

Yapilisi
Sogani önce minik küplere dogruyorsunuz, büyüklügü kibrit cöpünün basindan az ufak olacak ve Tursu Salataligida ayni sekilde ve boyutta dograyin.

Icine Mayonezi ekleyin, Karabiberi ekleyin, Limon Suyunu ekleyin ve Tursu Salatalik Suyundan da 2 Yemek kasigi Suyundan ekleyin ve Catal ile yavasca karistirin fakat cirpmayin cünkü krem gibi olmali.

Bu Sos neylerde kullanir?
Bu Sosu misal Balik kizartmasinda yanina verilir, Patates ve Sebze Kizartmasinda yada Tavuk Sinitzelde, yada Haslanmis Karnibahar, Brokoli gibi Sebzelerinde yaninda Sos olarak verilir, fakat genede Siz tabiki Zamanla daha iyi kesif ediceksiniz. Büyük bir Tavsiyemdir Size deneyin pisman olmuyacaksiniz.

NOT: tabiki istege göre icindekiler cogaltilir daha cok Remolad Sosu elde etmek icin, yada misal icindekilerden bazilarini eksik yada fazlada koyabilirsiniz, bu artik Sizin damak tadiniza kalmis bir sey.

Afiyet olsun

Single Post Navigation

2 thoughts on “Remolad Sosu

  1. HiLaL on said:

    erci denedim bu sosuu, güzelde oldu ellerine saglikk

  2. Merhaba Hilal,
    sevindim hosuna gittigine ve ben tesekkür ederim denedigin icin.

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s