CADI MUTFAGI

Sizden Size Yemek tarifleri

Mantarli Kremali Et


Ferhat tan gelen tarif

Mantarlı Kremalı Et

Malzemeler:
400gr dana kuş basi,
200 gr mantar,
2 adet yeşil biber,
2 adet dolmalık kırmızı biber,
1 adet kuru sogan,
2 diş sarmısak,
2 adet havuç,
1 cay bardagi sıvı yag,
1 cay bardagı krema,
5 bardak su,
1 tatlı kasi tuz,
1 tatli kasi karabiber.

Sogan ve sarmısaklari ufak ufak dograyin,mantarlari 4 bölün,havuc ve biberleride ufak ufak dograyin,ufak bir kabin icerisine kremayi dökün bir bardak su ilave yaparak iyice cırpın,

Tarif:
bir  tencere icerisine eti koyun biraz su ilave yaparak güzelce haslayin ve sonra süzün baska bir tencere icerisine yaginizi dökün yag kızınca üzerine sogan sarmısaklarınızı atin pembelesince üzerine havuc ,biber ,mantarlarınızı atin 15 dk kadar öylece pişirin kısık atesde sonra üzerine hasladiniz eti ilave yapin 5 bardak su ilave edin yemek kaynamaya  yakın kremanizi ve baharatlarınızı ilave edin 5 dk kadar kaynasin sonra ocagınızı kapatin tabaklarınıza sıcak servis yapin yanina pilav salata da yapa bilirsiniz.

Afi yet olsun.

Single Post Navigation

Bir Cevap Yazın

Aşağıya bilgilerinizi girin veya oturum açmak için bir simgeye tıklayın:

WordPress.com Logosu

WordPress.com hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Twitter resmi

Twitter hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Facebook fotoğrafı

Facebook hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Google+ fotoğrafı

Google+ hesabınızı kullanarak yorum yapıyorsunuz. Log Out / Değiştir )

Connecting to %s